peterskriver.eu

VELKOMMEN »

Velkommen til hjemmesiden.

 

Her finder du lidt .......!

Headlines »

Sidste nyt »

Vores fastnet-telefon er nedlagt..

Børn »

Børn, kære børn - I er blevet voksne og har lært at klare Jer selv. Tillykke - vi håber, at det må gå Jer vel i fremtiden.

 

Livet i Rødovre - en forstad til København »

Ja - her går det jo godt. Vi er snart pensionister begge 2 og sammen med vores store og bidske hund går vi vinteren i møde med oprejst pande og håber, at der ikke kommer sne og frost denne vinter.

Børnene har det godt og rejser rundt i hele verden. Vi glæder os til at se dem, når de har tid til at komme forbi og besøge de 'gamle'.

Havestuen er næsten færdig. Når solen skinner bliver der hurtigt 30 graders varme og vi nyder at sidder i den og blive varmet op - som om vi var langt mod syd.

 


Arbejde »

Det er jo lidt kedeligt at man bliver nødt til at gå på arbejde for at tjene penge. Det ville være meget rart at vinde i Lotto. Det er meget sjovere at bliver hjemme og hygge sig med fruen i huset og vores rovdyr.

Fritid » 

Hvad er det ? Med hus, stor ombygning og have er der nok at se til. Ikke nok med det, så er der også Menighedsrådet, Provstiudvalget og den ugentlige omgang motion på MK85-holdet.

Lidt tid til computeren og denne hjemmeside kan dog findes - om ikke før, så midt om natten.

peterskriver.eu © 2007